close

Zásady ochrany súkromia

Ochrana Vášho súkromia a Vašich údajov je pre nás dôležitá. Nižšie nájdete informácie o tom, aké údaje pri Vašej návšteve na našich stránkach v doméne dantem.sk (ďalej len stránky) zhromažďujeme, na čo ich používame a ako ich chránime.

Identifikačné a kontaktné údaje správu údajov:

  • Názov spoločnosti: DANTEM s.r.o.
  • Sídlo: Praha 6 - Střešovice, Patočkova 712/3, PSČ 160 00, Česko
  • IČO: 26421232
  • Zápis v obchodnom registri: spisová značka: C 80910 vedená u Městského soudu v Praze
  • Kontaktná osoba: Ing. Tomáš Kýn
  • Telefón: (+420) 277 000 022

Kontaktovať nás môžete aj prostredníctvom formulára, ktorý je umiestnený pod týmto textom.

Aké údaje spracovávame?

  • Vaše údaje, ktoré nám poskytnete vyplnením formulára na stránkach, najmä identifikačné a kontaktné údaje,
  • Vaše údaje, ktoré nám poskytnete zadaním objednávky v e-shope, najmä identifikačné a kontaktné údaje,
  • cookies (viď nižšie),
  • údaje o užívateľoch internetových stránok, najmä IP adresu, dátum a čas prístupu.

Všetky osobné údaje spracovávame v súlade s Nariadením (EU) č. 2016/679 o ochrane fyzických osôb v súvislosti so spracovaním osobných údajov a voľnom pohybe týchto údajov (obecné nariadenie o ochrane osobných údajov, tzv. GDPR), a zákonom č. 18/2018 Z. z., o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Na aké účely údaje spracovávame?

  • Jednanie k uzavretiu zmluvy, súvisiace úkony a komunikácia,
  • plnenie povinností zo zmlúv so zákazníkmi,
  • plnenie našich zákonných povinností, najmä vedenie účtovníctva a daňovej agendy,
  • oprávnený záujem našej spoločnosti, najmä vedenie databázy zákazníkov a potenciálnych zákazníkov, efektívna propagácia spoločnosti a ochrana našich práv.

Ako dlho údaje uchovávame?

Údaje uchovávame po dobu, ktorá je nevyhnutná k vyššie uvedeným účelom. Konkrétne uchovávame tieto osobné údaje:

  • Údaje poskytnuté prostredníctvom formulára na stránkach: 10 rokov od poskytnutia,
  • údaje poskytnuté v e-shope: po dobu trvania zmluvného vzťahu a 10 rokov od jeho ukončenia.

Komu údaje odovzdávame?

Údaje odovzdáme svojim dcérskym spoločnostiam, t.j. Spoločnostiam skupiny DANTEM.

K ďalšiemu spracovaniu údajov za vyššie uvedeným účelom môžeme poveriť tretie osoby (spracovávateľov), a to najmä svojich odborných poradcov a dodávateľov, vrátane spoločnosti FlexiSystems s.r.o., so sídlom Mstětice 34, 250 91, Zeleneč, IČO: 264 59 191, vedená na Mestskom súde v Prahe, spisová značka : C 83644, ktorá prevádzkuje náš server.

Cookies

Ako cookies, resp. cookie, sa v protokole HTTP označuje textový súbor - malé množstvo dát, ktoré servery pošlú prehliadaču. Ten ich uloží v počítači používateľa. Pri každej ďalšej návšteve stránok, prehliadač tieto dáta posiela späť serveru.

Cookies bežne slúžia k rozlišovaniu jednotlivých užívateľov, ukladá sa do nich typický obsah “nákupného košíka“ v e-shope, užívateľské predvoľby a ďalšie. Technicky ide o sériu kódov, podľa ktorých prehliadač zhromažďuje a následne odosiela informácie o Vašom správaní späť na príslušný server. Cookies obsahujú informácie o tom, ako dlho ich má prehliadač uchovávať (od jednorazových až po viacnásobné).

Cookies nie sú priamo viazané na Vaše meno ani e-mailovú adresu, ale môžu obsahovať Vaše prihlasovacie údaje do e-shopu. Sú spoločné pre jednu inštaláciu prehliadača. Cookies nie sú nijako zabezpečené, a to vrátane zhromaždených údajov.

Cookies používame k zaisteniu funkčnosti našich internetových stránok.

Ďalej používame cookies tretích strán (tzv. “third party cookies“), konkrétne službu Google Analytics na analýzu návštevnosti. Tieto cookies sú riadené tretími stranami a nemáme prístup k čítaniu alebo zápisu týchto dát. Podmienky používania Google Analytics si môžete prečítať tu: https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage.

Súbory cookies môžete odmietnuť alebo v prípade potreby vymazať. Pokyny, ako to urobiť, nájdete v sekcii „Nápoveda“ Vašeho webového prehliadača.

Aké máte práva?

  • Vo vzťahu k Vašim osobným údajom máte najmä tieto práva:
  • Právo požadovať prístup k svojim osobným údajom,
  • právo požadovať opravu alebo výmaz svojich osobných údajov,
  • právo požadovať obmedzenie spracovania svojich osobných údajov,
  • právo vzniesť námietku proti spracovaniu,
  • právo na prenositeľnosť údajov,
  • právo podať sťažnosť Úradu na ochranu osobných údajov,
  • právo na podrobnejšie informácie na základe žiadosti.

Kontaktní formulář

Ak nám chcete poslať odkaz, otázku alebo námet, vyplňte láskavo formulár nižšie.
Ponuka stálych brigád
Zvoľte mesto, kde chcete pracovať:
Bratislava Trnava Trenčín Žilina Nitra Banská Bystrica Zvolen Prešov Košice Ďalšie mestá...
INVENTARIZAČNÉ SLUŽBY VO VÄČŠINE KRAJÍN EURÓPY
1

Meno a priezvisko:

*

2

Spoločnosť alebo inštitúcia:


3

Telefón:


4

E-mail:

*

5

Text odkazu:


6
Súhlasím so spracovaním osobných údajov:
    Ano Áno Tak Igen Yes Ja Ne Nie Nie Nem No Nein
*

Opíšte, prosím: icon
*

Odoslať

DANTEM. Komplexné inventarizačné služby a poradenstvo.


Tento web používa na poskytovanie služieb a analýzu návštevnosti súbory cookies. Potvrdením tohto oznámenia s tým vyjadrujete súhlas. OK Ďalšie informácie